KU Leuven Universiteitsfonds zoekt een medewerker communicatie, events en research

18 April 2019 by Josefien D'Haene 0 comments

KU Leuven Universiteitsfonds zoekt een medewerker communicatie, events en research

Het Universiteitsfonds is de centrale dienst voor mecenaat en fondsenwerving aan KU Leuven. Binnen de werking van het Universiteitsfonds is de pijler Opening the Future (OtF) specifiek verantwoordelijk voor de proactieve werving van major donations. 

Wij bieden een voltijds of deeltijds (bespreekbaar) contract voor onbepaalde duur, in een boeiende omgeving. Deze functie is gekoppeld aan een verloning in graad 4 of 5 afhankelijk van je competenties en relevante ervaring.

Het Universiteitsfonds is de centrale dienst voor mecenaat en fondsenwerving aan KU Leuven. Binnen de werking van het Universiteitsfonds is de pijler Opening the Future (OtF) specifiek verantwoordelijk voor de proactieve werving van major donations. Voor deze opdracht beschikt Opening the Future over een eigen Bestuursraad.

Binnen deze werking sta je mee in voor communicatie, organisatie van events en voor research ten behoeve van de fondsenwerving.

Onze schenkers binnen Opening the Future volgen de impact van hun engagementen graag op en daartoe ontwerpen we gerichte communicatie en organiseren we aangepaste evenementen.

M.b.t. communicatie sta je in voor:

 • het schrijven en redigeren van wervende teksten voor brochures, jaarverslagen,uitnodigingen, websites, nieuwsbrieven etc,
 • het voorbereiden en actualiseren van presentaties
 • het creëren en actualiseren van een relevante databank van audiovisueel materiaal.

M.b.t. events stel je projectfiches op en werk je deze praktisch uit. Je staat in voor:

 • locatiebezoeken, reservaties, contacten met leveranciers, voorstellen van relatiegeschenken, etc

M.b.t. research sta je samen met je collega in voor:

 • gerichte research om nieuwe potentiële schenkers (particulieren, foundations) te identificeren zowel voor België als voor de VS,
 • analyses m.b.t. werving van major gifts,
 • het actueel houden van researchdata.

In de verschillende opdrachten onderhoud je uitstekende relaties met diverse stakeholders zoals (1) intern: collega's communicatie, events, marketing, PR universiteitsbreed en (2) extern (potentiële) schenkers, secretariaten en leveranciers.

Samen met het team waak je erover dat alle OtF-activiteiten beantwoorden aan de hoogste standaarden inzake professionaliteit en kwaliteit.

Meer informatie is te verkrijgen bij mevrouw Evelien Moerenhout, tel.: +32 16 32 49 58.
 • Je beschikt idealiter minimaal over een bachelordiploma, bij voorkeur in de Nederlandse taal- en letterkunde of de toegepaste taalkunde optie Nederlands en hebt bij voorkeur ook een aantal jaren relevante ervaring in een communicatiefunctie
 • Je hebt schrijftalent en je beheerst de Nederlandse taal perfect; ook in het Engels schrijf en spreek je vlot
 • Je hebt zin voor initiatief, denkt oplossingsgericht en neemt verantwoordelijkheid;
 • Je beschikt over uitstekende organisatorische vaardigheden;
 • Je bent stressbestendig en flexibel en je kan werken met strakke deadlines;
 • Je bent diplomatisch, discreet en beheerst;
 • Je werkt graag in teamverband,maar je kan ook goed zelfstandig opereren Je bent gedreven en hebt een collegiale en positieve ingesteldheid.

https://www.kuleuven.be/personeel/jobsite/jobs/proxy/download/55041509

Tags:

Comments

Leave a comment!

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd

Josefien D'Haene

Close