About Gratis verkennende sessie Expeditie De Wervers

Gratis verkennende sessie Expeditie De Wervers

Ga mee op Expeditie De Wervers!

Als fondsenwerver probeer je mensen continu richting het steunen van jouw goed doel te sturen. Binnen je organisatie zijn er echter vaak niet velen die de vreugden en het verdriet van het métier delen. Het blijft een job apart!  FAB brengt daar verandering in en neemt je samen met collega-fondsenwervers die recentelijk in die functie startten mee op Expeditie! Naar plaatsen waar het goed is om met gelijkgestemden samen te zijn, naar elkaar te luisteren, te leren en te inspireren.

Tijdens vier sessies maken we een reis naar een resultaatgericht eindpunt. Samen met de deelnemende Wervers wordt het einddoel bepaald en aan een gedeelde ambitie gebouwd. De Expeditie maakt je als fondsenwerver én mens sterker. Je verwerft nieuwe kennis, vaardigheden, inzichten en oplossingen voor uitdagingen.

Voor wie is Expeditie De Wervers bedoeld?

Voor mensen die recent (minder dan drie jaar geleden) begonnen zijn in een functie als fondsenwerver of sinds kort ook fondsenwerving als deel van de job erbij kregen en graag willen bijleren van peers (niet voor leveranciers en dienstenverleners). Je moet bereid zijn om je 4 maal gedurende 2 à 2,5 uur vrij te maken. 

Wat houdt de Expeditie praktisch in? 

  • 4 sessies van 2 à 2,5 uren, gevolgd door een informeel moment (nov 2019, jan, maart, mei 2020) – exacte locatie en momenten vast te leggen door de groep.
  • Maximum 15 expeditieleden.
  • Deze boeiende en verrijkende reis (4 sessies) kost 800€ voor leden en 975€ voor niet-FAB-leden (voor een tot in de puntjes geregelde expeditie).
  • Iedereen spreekt zijn taal (N,F), maar indien nodig kan er overgeschakeld worden op het Engels.

Expeditie De Wervers vertrekt niet zonder gids en facilitator Jeroen Brugge, Fundraising, Marketing & Communication Consultant (Noguru consult), met meer dan 20  jaar ervaring in fondsenwerving voor verschillende grote ngo’s. 

Meer info over Expeditie De Wervers vind je alvast hier.

De gratis verkennende sessie - praktisch: 

Via dit inschrijvingsformulier schrijf je in voor de gratis verkennende sessie op 19 september 2019 , waarop het concept van Expeditie De Wervers zal uitgelegd worden. Pas daarna gaat de expeditie écht van start (4 sessies). 

Register

Sorry, the registration period is over.

Prices

No-show

Cancellation is free up until 7 days before the event.
Half of the amount will be charged if you cancel between 5 workdays to 2 days before the event.
In case of cancellation on the day of the event or day before the event, the full amount will be charged ( unless you can prove illness).

Share with others

Close