About Expeditie De Wervers (4 sessies vanaf 14 januari 2020)

Expeditie De Wervers (4 sessies vanaf 14 januari 2020)

Ga mee op Expeditie De Wervers!

Als fondsenwerver probeer je mensen continu richting het steunen van jouw goed doel te sturen. Binnen je organisatie zijn er echter vaak niet velen die de vreugden en het verdriet van het métier delen. Het blijft een job apart!  FAB brengt daar verandering in en neemt je samen met collega-fondsenwervers die recentelijk in die functie startten mee op Expeditie! Naar plaatsen waar het goed is om met gelijkgestemden samen te zijn, naar elkaar te luisteren, te leren en te inspireren.

Tijdens vier sessies maken we een reis naar een resultaatgericht eindpunt. Samen met de deelnemende Wervers wordt het einddoel bepaald en aan een gedeelde ambitie gebouwd. De Expeditie maakt je als fondsenwerver én mens sterker. Je verwerft nieuwe kennis, vaardigheden, inzichten en oplossingen voor uitdagingen.

Voor wie is Expeditie De Wervers bedoeld?

Voor mensen die recent (minder dan drie jaar geleden) begonnen zijn in een functie als fondsenwerver of sinds kort ook fondsenwerving als deel van de job erbij kregen en graag willen bijleren van peers (niet voor leveranciers en dienstenverleners). Je moet bereid zijn om je 4 maal gedurende 2 à 2,5 uur vrij te maken. 

Wat houdt de Expeditie praktisch in? 

  • 4 sessies van 2 à 2,5 uren, gevolgd door een informeel moment (jan, februari, april ,juni 2020) – de eerste datum ligt vast op 14 januari 2020, 18u00 tot 20u30 (Gentbrugge) 
  • Maximum 15 expeditieleden.
  • Deze boeiende en verrijkende reis (4 sessies) kost 800€ voor leden en 975€ voor niet-FAB-leden (voor een tot in de puntjes geregelde expeditie).
  • Iedereen spreekt zijn taal (N,F), maar indien nodig kan er overgeschakeld worden op het Engels.

Expeditie De Wervers vertrekt niet zonder gids en facilitator Jeroen Brugge, Fundraising, Marketing & Communication Consultant (Noguru consult), met meer dan 20  jaar ervaring in fondsenwerving voor verschillende grote ngo’s. 

Meer info over Expeditie De Wervers vind je alvast hier. 

Wil je meer info (in Nederlands of Engels) om je management te overtuigen? Vraag het aan via info@fundraisersalliance.be, we helpen je graag verder.

Via dit inschrijvingsformulier schrijf je in voor de volledige Expeditie De Wervers, 4 sessies in november 2019, januari, maart en mei 2020. De exacte data worden door middel van een doodle met alle deelnemers bepaald.

De eerste datum ligt al vast op 14 januari 2020, van 18u00 tot 20u30, Bedrijvencentrum De Punt, Kerkstraat 108, 9050 Gentbrugge. 

Register

Sorry, the registration period is over.

Prices

Prices: VAT not included.

No-show

Cancellation is free up until 7 days before the event.
Half of the amount will be charged if you cancel between 5 workdays to 2 days before the event.
In case of cancellation on the day of the event or day before the event, the full amount will be charged ( unless you can prove illness).

Share with others

Close