Direct Mail wordt onderschat - Artikel door Friend of the FAB Mindwize

Direct Mail wordt onderschat - Artikel door Friend of the FAB Mindwize

26 November 2019

Hoe belangrijk vind jij direct mail om duurzame relaties met je donateurs op te bouwen?

Vandaag worden digitale media vaak als hét medium gezien. Bedrijven maken er gretig gebruik van en boeken zo resultaat. Maar hoe duurzaam zijn deze nieuwe media? En met welke instelling kijken Belgische marketeers naar dit medium?

Echo Research deed in opdracht van de Belgische Vereniging voor Audiovisuele Media (VIA) onderzoek naar de perceptie van reclamebureaus en adverteerders ten opzichte van het Belgische medialandschap.

Wat blijkt: adverteerders en reclamebureaus kiezen opeenvolgend sociale media, online video en radio als top 3 meest belangrijke mediakanalen.

In werkelijkheid blijken televisie, radio en direct mail de meest efficiënte media om een langdurige relatie met je klanten, donateurs of supporters op te bouwen.

Fondsenwervers weten het natuurlijk al lang: direct mail is en blijft een zeer belangrijk kanaal om duurzame relaties met je supporters op te bouwen. Het is zelfs een professioneel vak waarin veel getest, geleerd en verbeterd kan worden!

In het Mindwize-boekje "99 tips voor meer donaties", krijg je inspiratie hoe je meer rendement uit je direct mail campagnes haalt. Je kunt het nu gratis aanvragen.

Download hier de whitepaper. 

Mindwize is partner van de Fundraisers Alliance Belgium (FAB vzw).

Close