Partners

Partners van Fundraisers Alliance Belgium

Adfinitas Belgium, EDM Media, Salesforce , iRaiser, Procurios, Koalect, Kentaa, Atlas Sales Agency, Supporting Fundraising, S&L, Direct Result, Magelaan, Direct Social Communications en zusterbedrijven Idrima, Direct Phone, Devinity steunen Fundraisers Alliance Belgium.

Adfinitas Belgium

adfinitas logoAdfinitas België brengt strategisch fondsenwervingsadvies en 360° campagne coördinatie samen in één aanspreekpunt en biedt een breed scala aan diensten waaronder: copywriting, direct mail, digitale fondsenwerving, SEO, SEA.

NGO's genieten zo van één aanspreekpunt dat verantwoordelijk is voor zowel de strategische planning als de operationele uitvoering van campagnes via alle fondsenwervingskanalen: digitaal, print, legaten, telemarketing.

Met zijn solide ervaring en expertise op het gebied van fondsenwerving en 360° activering ondersteunt het bureau jaarlijks meer dan 60 organisaties in Frankrijk, Duitsland en België en heeft het 60 in-house experts om aan de marketingbehoeften van NGO's te voldoen.

Website AdFinitas

EDM Media

Logo EDMEDM is dé partner die organisaties in België en Nederland helpt met het datagedreven werven van nieuwe donateurs en maximale waarde te halen uit hun klantendatabase.

Zij ondersteunen hun klanten – waaronder Unicef, Kinderhulp, Stichting Alzheimer Nederland, WKOF, Longfonds, Maag Lever Darm Stichting – in het creëren van de meest actuele en correcte klantendatabase, het samenstellen en inzetten van relevante doelgroepen voor on- en offline marketingcampagnes en geven advies over de in te zetten data.

Hierbij staat te allen tijde de schenker en hun privacy centraal. EDM helpt organisaties van A tot Z in de donor journey, óf springt alleen binnen het proces in, wanneer jij dit nodig vindt. 

Website EDM Media

Salesforce

Salesforce biedt een krachtige CRM-technologie voor een wereldwijde gemeenschap van non-profitorganisaties en onderwijsinstellingen om hen te helpen effectief te werken, fondsen te werven en betekenisvolle relaties op te bouwen met ieders doelpubliek. We doen dit met onze Customer 360 - het volledige Salesforce-portfolio van producten en diensten, gebouwd om elke organisatie van dienst te zijn.  

Het begint allemaal met het krachtige, low-code platform met ingebouwde mogelijkheden zoals AI, automatisering en beveiliging, voor meer effectiviteit, efficiëntie en gemoedsrust.

Gebouwd op het Salesforce-platform, is de Nonprofit Cloud de oplossing voor het beheren van uw fondsenwerving, het beheren van programma's, diensten en het meten van uw impact.

Meer informatie over Salesforce

Procurios

Procurios-RGB-bigProcurios levert een krachtig softwareplatform. Ze willen fondsenwervers ondersteunen door betrouwbare en betaalbare software aan te bieden.

Met hun /Fundraising product kunnen organisaties waardevolle relaties opbouwen met hun schenkers en hen laten zien hoe groot het verschil is dat hun donatie maakt.

Meer informatie over Procurios

Koalect

Koalect is een Belgische onderneming die organisaties in staat stelt hun eigen crowd engagement platform te bouwen met hun SaaS toolbox. Daarnaast trainen ze organisaties in het gebruik van hun toolbox en de communicatie eromheen via hun consultancy diensten.

Hun crowd engagement tools en strategieën worden in meerdere sectoren gebruikt. Elke organisatie heeft een crowd, kent u die van u?

Crowd engagement tools: P2P fondsenwerving, crowdfunding (op basis van beloning en schenking), crowdsourcing, crowdvoting en P2P evenementen.

Adviesdiensten: Van het definiëren van uw belangrijkste stakeholders tot het identificeren van mogelijkheden om met hen in contact te komen. Hun experts begeleiden uw organisatie bij deze essentiële reis met toekomstbestendige engagementstrategieën als resultaat.

Bekijk hun website  

Kentaa

RGB_Kentaa_Payoff_klein_minderwitruimte_2017kopie.png

Kentaa is een 'social enterprise' gespecialiseerd in slimme, white-labelled online platforms voor crowdfunding, event fundraising en peer to peer fundraising. Ze helpen organisaties die streven naar een betere wereld door hen te voorzien van webtools voor fondsenwerving. Tot hun klanten behoren goede doelen, NGO's, universiteiten, ziekenhuizen en musea.

Het Kentaa team streeft ernaar het beste product te leveren met de best mogelijke service. Voor hen is de lancering van een platform het begin van een partnerschap. Ze staan hun klanten bij met steun en advies die zij nodig hebben om het beste uit hun fondsenwervingscampagnes te halen.

Bovendien delen ze graag hun kennis en ervaring met succesvolle en leuke online fondsenwerving (via white papers en events).

Bekijk de Kentaa website  

iRaiser

iRaiser Logo Blue@2x.pngiRaiser is een SaaS-leverancier van fondsenwervingsoplossingen voor non-profitorganisaties. Ze werken voor NGO's, stichtingen, politieke partijen, onderwijs-instellingen, ziekenhuizen, culturele organisaties, religieuze organisaties en bedrijfsstichtingen. Ze voorzien non-profitorganisaties van ethische en betrouwbare softwaretools waarmee ze online meer geld kunnen inzamelen en met minder moeite meer zichtbaarheid en bekendheid kunnen krijgen voor hun doel. iRaiser bedient meer dan 500 organisaties zoals WWF, Rode Kruis, Artsen Zonder Grenzen, Unicef, het Leger des Heils en het Louvre in meer dan 18 landen wereldwijd. Ze hebben kantoren in Frankrijk, Italië, Denemarken, België, Nederland, Noorwegen en Finland en blijven zich uitbreiden over heel Europa.

Bekijk de website van iRaiser

Direct Result 

direct result breed

Direct Result is een toonaangevend face-to-face marketingbureau. De afgelopen tien jaar hebben zij voor 35 verschillende goede doelen in Nederland, België en Duitsland nieuwe schenkers geworven.

Zij kunnen een full-service aanpak bieden gericht op kwaliteit, donateur-ervaring en ROI. Door de effectieve inzet van face-to-face marketing - op straat, van deur tot deur, in de winkel of op evenementen - kunnen zij uw goede doel van nieuwe schenkers proberen voorzien.

Kwaliteit: door dagelijkse training en een zeer specifiek wervingsproces verdedigen hun ambassadeurs de waarde van uw merk en identificeren ze de juiste profielen voor uw organisatie. Retentie van uw schenkers begint bij het eerste contact!

Full-service: ze hebben de tools, mensen en knowhow om jou het serviceniveau te bieden dat je verdient, inclusief hun eigen online campagne management platform en call center. Goed account- management en klantenservice dragen bij aan de duurzame groei van je organisatie.

Resultaatgerichte aanpak: de naam van hun bureau zegt het: Direct Result.

Meer weten? Check their website.


Direct Social Communications and sister companies Idrima, Direct Phone and Devinity

Direct Social Communications is een gespecialiseerd, full-service fondsenwervingsbureau in België. Hun passie sinds 1985: non-profitorganisaties helpen fondsen te werven voor hun activiteiten via:

  • Direct mailing (strategie, creatie, productie en verzending en resultaten analyse)
  • Digitale fondsenwerving (digitale strategie, online donatieplatform, Data Management Platform, registratie, analyse en opvolging van alle schenkingen)
  • Legaten en major donor strategie
  • Donateurszorg

DSC helpt je door sterke fondsenwervende boodschappen via het juiste kanaal naar (potentiële) donateurs te sturen. Grondige analyses van campagneresultaten en donateursgedrag garanderen nog effectievere resultaten. Dankzij deze no-nonsense, resultaatgerichte aanpak kan DSC jouw campagnes voorfinancieren en het financiële risico ervan dragen.

Meer weten? Bekijk hier de website.

WillWill

WILL brengt social profit organisaties meer inkomsten via schenkingen in testamenten en donaties. Zo kunnen organisaties hun inkomsten diversifiëren en meer inkomsten vergaren.

Direct Phone

Direct Phone is een telemarketingbureau dat uitsluitend werkt voor non-profitorganisaties. Dankzij hun jarenlange ervaring in fondsenwerving weten ze hoe belangrijk donateurs voor jouw organisatie zijn. Ze helpen de band met jouw achterban te versterken en zorgen zo voor meer inkomsten. Geen harde verkoop, maar prettige, productieve gesprekken. Bekijk de website

Devinity_logo_cmykDevinity

Devinity is een softwarebedrijf dat tools ontwikkelt voor de social profit sector.

https://devinity.dsc.be/nl/

S&L

S&L

Strategies and Leaders is een coöperatief strategisch adviesbureau dat bestaat uit een team van sociale ondernemers met een stevig engagement. Ze hebben jaren ervaring in het voortstuwen van strategische processen en de implementatie ervan.

Elk teamlid heeft zijn of haar expertise. Dat maakt dat ze in hun strategische trajecten samen met jou nadenken over verschillende aspecten: je missie, businessmodel, organisatie- en teamontwikkeling, marketing en communicatie, maar ook je financiële en salesstrategie. Ben je op zoek naar concrete ondersteuning? Dat kan. Ze helpen je graag bij je fundraising, pers en woordvoerderschap, beleidsbeïnvloeding en helpen je om uit te groeien tot een echte sociale beweging.

Daarnaast coachen ze leiders en hebben zelf een aanbod van interim managers.

Bekijk de website

Supporting Fundraising

SupportingFundraising_logo_websiteSupporting Fundraising – Dat is Ilja De Coster, Senior Consultant Fondsenwerving en Fondsenwerving Data Strateeg met meer dan 20 jaar ervaring. Zowel voor grote als kleine organisaties, zowel binnen goede doelen en als consultant. Zowel in België als internationaal.

Ilja De Coster is Chief Platform Architect en Fundraising Data Stategist bij The DonorVoice, het toonaangevende wereldwijde agentschap dat het meest recente onderzoek over donor psychologie omzet in toepasbare inzichten voor dagdagelijkse data-gestuurde fondsenwerving.

Voor Ilja De Coster is consulting voor civil society organisaties en fondsenwerving in geen geval gewoon een job – het is een passie en een politiek engagement voor een democratische samenleving.

** Based on insights – Driven by values **

Supportingfundraising.be

Atlas Sales Agency

Atlas Sales Agency_logo

Atlas Sales Agency is gespecialiseerd in direct marketing en fondsenwerving voor NGO's en commerciële partijen. Via op maat gemaakte straat-, huis-aan-huis- en evenementencampagnes helpt Atlas haar partners hun doelstellingen op het gebied van schenkers- en klantenwerving te bereiken.

Hun diverse en zeer gemotiveerde groep ambassadeurs en sales professionals zijn de drijvende kracht achter de resultaten die ze behalen. Door hoge normen en intensieve ontwikkelingsprogramma's voor hun merkambassadeurs zorgen ze ervoor dat ze goed geïnformeerde, betrokken leden en donateurs leveren voor al hun campagnes.

Ze bouwen langdurige relaties op met hun klanten, waarbij ze streven naar zowel kwalitatieve als kwantitatieve groei. Daarbij neemt Atlas Sales Agency de verantwoordelijkheid voor hoogwaardige processen, opvolging en meetbare resultaten.

Bekijk hun website

Magelaan

Voor jouw bedrijf of organisatie creëert Magelaan maximale waarde. Bij ons kan je terecht voor een totaalpakket van marketing- en communicatiediensten. Door onze persoonlijke aanpak vind je in ons een partner die alert naar jou luistert en proactief met je meedenkt.

Magelaan

Lannoo Campus

Uitgeverij LannooCampus, dat is passie voor kennis. Ze publiceren kwalitatieve werken voor de professionele markt en voor het hoger onderwijs, telkens in samenwerking met vakexperten. Lannoo geeft 10% korting aan leden van Fundraisers Alliance Belgium op een selectie boeken van Lannoo Campus.

Sluiten