Over LinkedIn power workshop: jouw LinkedIn profiel als fondsenwerver en dat van je organisatie optimaal opbouwen en inzetten

LinkedIn power workshop: jouw LinkedIn profiel als fondsenwerver en dat van je organisatie optimaal opbouwen en inzetten

Wist je dat maar 6% van alle mensen actief op Linkedin zelf iets post ? En dat je eigen content plaatsen net kan zorgen voor een groter bereik, connecties en uiteindelijk ook mogelijke giften of samenwerkingen ? Eerste stap is je organisatie, maar zeker ook jezelf goed positioneren op LinkedIn. Dat, en veel meer, leer je tijdens deze hands-on Power Workshop waarbij je de inzichten meteen omzet in de praktijk.

LinkedIn power workshop: jouw LinkedIn profiel als fondsenwerver en dat van je organisatie  optimaal opbouwen en inzetten

Wist je dat maar 6% van alle mensen actief op Linkedin zelf iets posten ? En dat je eigen content plaatsen net kan zorgen voor een groter bereik, connecties en uiteindelijk ook mogelijke giften of samenwerkingen ? Eerste stap is je organisatie, maar zeker ook jezelf goed positioneren op LinkedIn. Dat, en veel meer, leer je tijdens deze hands-on Power Session waarbij je de inzichten meteen omzet in de praktijk.

Erendiz Ates is LinkedIn trainer en Social Selling Expert. Hij start vanuit het Linked-INC model. Identiteit, Netwerk & Content.  

Op basis van een gericht actieplan en cases (specifiek gericht op fondsenwervers) werken we stap voor stap aan een sterke relationship building & werving.

Tijdens deze sessie leer je:

  • Jouw profiel en dat van jouw organisatie optimaliseren
  • Slim en relevant bereik genereren en je expertise tonen bij je doelpubliek (corporate pages vs. Personal pages)
  • Meer aandacht en vertrouwen van je doelpubliek opbouwen via intrinsiek gemotiveerde ambassadeurs (jezelf, collega’s, raad van bestuur, …)
  • Meer over contentstrategie: wervende LinkedIn posts maken voor nieuwe leads en om connecties om te zetten in supporters, ambassadeurs en schenkers
  • Conversatie strategieën om als fondsenwerver via LinkedIn contacten leggen om corporate schenkers, major donors, federaties, foundations, en overheden te bereiken om je organisatie te steunen.  

We gaan met jullie vragen en noden aan de slag in workshopvorm. We brengen inzichten in de praktijk.

We eindigen met een gerichte Q&A voor al je vragen: LinkedIn Unlocked

Erendiz Ates Bio 1Erendiz Ates helpt professionals om via een doordachte sociale media strategie hun zakelijke netwerk én merk te doen groeien. Gekenmerkt door zijn kwalitatieve- en persoonlijke aanpak, toont hij de kracht van sociale media en hoe dit je dit als volwaardige tool in jouw branding & planning kan opnemen. Ondertussen heeft Erendiz Ates meer dan 300 organisaties en 2000+ trainees uit verschillende sectoren de nodige boost gegeven. Erendiz behoort sinds 2018 ook officieel tot een selecte groep van LinkedIn-ambassadeurs in België.

Praktische info:
Datum: Donderdag 22 februari 2024, 10u00 tot 16u00 (lunch wordt voorzien)
Locatie: Huis van het Nederlands, Philippe de Champagnestraat 23, 1000 Brussel (op wandelafstand van station Brussel-Centraal)

Deze sessie staat open voor leden en fondsenwervers die werken voor niet-commerciële entiteiten.


Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prices

Ticket type Price
Ledenprijs € 210,00
Niet-lid € 350,00

Prijzen: BTW niet inbegrepen

No-show

Kosteloos annuleren kan tot 6 werkdagen voor de activiteit.
Bij annulering tussen 5 werkdagen en 3 dagen voor het evenement wordt de helft van het bedrag in rekening gebracht.
Bij annulering op de dag vanaf 2 dagen voor het evenement wordt het volledige bedrag in rekening gebracht (tenzij u ziekte kunt aantonen).

Wordt jouw organisatie ook partner?

Fundraisers Belgium heeft een netwerk van partners die co-branden met ons
kwaliteitsnetwerk aan beslissingsnemers in de fondsenwervingswereld. Stuur een mail naar

info@fundraisersbelgium.be als je graag meer info wil over partnerschap met onze vereniging.