De kracht van het netwerk - Fundraisers netwerk- en inspiratie-event

De kracht van het netwerk, heb jij die al mogen ervaren?

Spreek jij jouw netwerk en dat van je organisatie actief aan en doe je dat op de juiste manier? Vertrek je voldoende vanuit de 'why' van je organisatie?

Yamina KrossaVoor Yamina Krossa is de kracht van het netwerk zowat de rode draad doorheen haar inspirerende verhaal. Zij  ervaart nog elke dag wat het teweeg kan brengen.

Ze is oprichtster van vzw Benetiet (een vzw waarmee ze de wetgeving voor terugbetaling van reconstructie na borstkankerbehandeling wist te veranderen), en later van het VUB Yamina Krossa fonds waarmee ze onderzoek naar kanker steunt. Ze is momenteel General Manager ad interim en partnership manager bij Boost for Talents (KBS).

Yamina is het levende bewijs dat één persoon het verschil kan maken, als je het net rond je maar weet te laten werken. Hoe? Door te durven vragen, steeds vanuit de waarom-vraag te starten en het verhaal op een oprechte manier te brengen.

Benieuwd naar haar inspirerende verhaal en zin om daarna bij te praten met een lekker glas? Wees er dan zeker bij op donderdag 11 mei voor het netwerkevent van Fundraisers Alliance Belgium.

Praktisch

  • Donderdag 11 mei 2023, van 15u00 tot 17u00
  • In KVS, bar Brazza (Arduinkaai 7 1000 Brussel, op 15 minuutjes wandelen van Brussel-Noord station)
  • Leden nemen gratis deel, niet-leden betalen 40 euro (excl. btw)

Deze sessie staat open voor fondsenwervers in de non-profit en partners van de Fundraisers Alliance Belgium.

S'inscrire

La période d'inscription est terminée.

Prix

Type de billet Prix
Niet-ledenprijs € 40,00

Partager

Fermer