About Workshop 'Vrijwilligers betrekken bij fondsenwerving'

Workshop 'Vrijwilligers betrekken bij fondsenwerving'

Hoe motiveren en engageren we lokale vrijwilligers om op een kwalitatieve manier (meer) fondsen te werven voor hun organisatie? Daar draait het om in de halve dag workshop.

Workshop 'Vrijwilligers betrekken bij fondsenwerving'

Hoe motiveren en engageren we lokale vrijwilligers om op een kwalitatieve manier (meer) fondsen te werven voor hun organisatie? Daar draait het om in de halve dag workshop.

Vrijwilligers zijn voor vele non-profit organisaties goud waard. Ze zetten zich in voor jouw organisatie vanuit een engagement en passie en halen voldoening uit het werk dat ze verrichten. Ze zijn er in veel verschillende soorten en maten: mensen die in het bestuur van je organisatie zitten, die klusjes doen, die mee de straat opgaan, die helpen tijdens events, … en zij die mee fondsen werven.  Zij zorgen er mee voor dat de organisatie haar missie en visie kan vervullen.

Het zijn vaak jullie grootste supporters en ambassadeurs. Dus wie is er beter geplaatst om het verhaal van je organisatie te vertellen en de giftvraag daaraan te koppelen?

Inderdaad, je vrijwilligers kan je hiervoor inzetten. Maar daar hoort wel een professionele ondersteuning vanuit de organisatie aan gekoppeld te zijn, zodat er een eenduidig verhaal gebracht wordt door de vrijwilligers en er een gestroomlijnde aanpak ontstaat.

Lesgevers van dienst tijdens deze sessie zijn:

Jeroen Brugge. Jeroen werkt als fundraising expert voor 11.11.11. en als freelancer voor alle non-profit organisaties die willen werken aan hun fundraising strategie en de vertaalslag naar het operationele. Jeroen werkte eerder als fondsenwerver en marketeer voor o.a. Natuurpunt, Oxfam Fairtrade en Plan International Belgium.

Steven Moens. Steven is verantwoordelijke legaten en grote schenkers bij 11.11.11. Vanuit zijn beroepsverleden heeft Steven heel wat ervaring in het samenspel met vrijwilligers. Steven werkte eerder voor DD agencies en Amnesty International.

Praktisch ?

  • Wanneer? Dinsdag 8 oktober 2024, van 09u00 tot 12u30
  • Waar? Bij 11.11.11, Vlasfabriekstraat 11, 1060 Brussel (Op 15 minuten stappen van Brussel-Centraal)
  • Taal: Nederlands

    Deze sessie staat open voor leden en fondsenwervers die werken voor niet-commerciële entiteiten.
Photo by ray sangga kusuma on Unsplash

You can still register! Are you coming?

Yes, I want to register

Prijzen

Ticket type Prijs
Lid € 110.00
Niet-lid € 250.00

Prijzen zijn exclusief btw.

Kosteloos annuleren kan tot 6 werkdagen voor de activiteit.
Bij annulering tussen 5 werkdagen en 2 dagen voor het evenement wordt de helft van het bedrag in rekening gebracht.
Bij annulering op de dag van het evenement of de dag voor het evenement wordt het volledige bedrag in rekening gebracht (tenzij u ziekte kunt aantonen).

Want to be a friend of the Fundraisers Belgium?

The Fundraisers Belgium has several Friends of the Fundraisers Belgium that co-brand with our quality network of decision makers in the fundraising world. Send an e-mail to info@fundraisersbelgium.be if you want more information about partnering up with the Fundraisers Belgium.