Nieuwe partner: Salesforce

Salesforce biedt een krachtige CRM-technologie voor een wereldwijde gemeenschap van non-profitorganisaties en onderwijsinstellingen om hen te helpen effectief te werken, fondsen te werven en betekenisvolle relaties op te bouwen met ieders doelpubliek. Ze doen dit met hun Customer 360 - het volledige Salesforce-portfolio van producten en diensten, gebouwd om elke organisatie van dienst te zijn. 

Salesforce_Corporate_Logo_RGBHet begint allemaal met het krachtige, low-code platform met ingebouwde mogelijkheden zoals AI, automatisering en beveiliging, voor meer effectiviteit, efficiëntie en gemoedsrust.

"Gebouwd op het Salesforce-platform, is de Nonprofit Cloud de oplossing voor het beheren van uw fondsenwerving, het beheren van programma's, diensten en het meten van uw impact", geeft Salesforce aan.

Meer informatie over Salesforce

Want to be a friend of the Fundraisers Belgium?

The Fundraisers Belgium has several Friends of the Fundraisers Belgium that co-brand with our quality network of decision makers in the fundraising world. Send an e-mail to info@fundraisersbelgium.be if you want more information about partnering up with the Fundraisers Belgium.