Nieuwe partner: Supporting Fundraising

Supporting Fundraising – Dat is Ilja De Coster, Senior Consultant Fondsenwerving en Fondsenwerving Data Strateeg met meer dan 20 jaar ervaring. Zowel voor grote als kleine organisaties, zowel binnen goede doelen en als consultant. Zowel in België als internationaal.

SupportingFundraising_logo_websiteIlja De Coster is Chief Platform Architect en Fundraising Data Stategist bij The DonorVoice, het toonaangevende wereldwijde agentschap dat het meest recente onderzoek over donor psychologie omzet in toepasbare inzichten voor dagdagelijkse data-gestuurde fondsenwerving.

Voor Ilja De Coster is consulting voor civil society organisaties en fondsenwerving in geen geval gewoon een job – het is een passie en een politiek engagement voor een democratische samenleving.

** Based on insights – Driven by values **

Ilja publiceerde deze zomer 10 lessen die hij wil delen uit zijn totaal 20 jaar als professioneel fondsenwerver. Lees de 10 lessen er hier op na.

Supportingfundraising.be

Want to be a friend of the Fundraisers Belgium?

The Fundraisers Belgium has several Friends of the Fundraisers Belgium that co-brand with our quality network of decision makers in the fundraising world. Send an e-mail to info@fundraisersbelgium.be if you want more information about partnering up with the Fundraisers Belgium.