About Onweerstaanbaar pitchen en presenteren (voor fondsenwervers)

Onweerstaanbaar pitchen en presenteren (voor fondsenwervers)

Hoe vertel je een sterk en overtuigend verhaal ?

Onweerstaanbaar pitchen en presenteren (voor fondsenwervers)

Het is best spannend, je verhaal vertellen of een idee verkopen. Sommigen gaan met knikkende knieën voor een groep staan. En anderen vinden het dan weer eng om met één persoon in rechtstreekse dialoog te gaan. En dat is jammer. Want hoe meer we virtueel en digitaal worden, hoe groter de toegevoegde waarde wordt van een echt gesprek. Maar hoe pak je dat aan ? Hoe bouw je een goed gesprek op ? En wat met een presentatie ? Wat is goed pitchen eigenlijk ? En moet je je wel aanpassen aan een publiek ? Of maakt het niet uit of je met een groep vrijwilligers praat of met een directiecomité ? In deze training zit een klein stukje theorie. Maar we gaan vooral veel oefenen.

O.a. deze onderwerpen komen aan bod:

  • Wat zijn de essentiële ingrediënten van een goed verhaal ?
  • Hoe stem je dat verhaal af op je gesprekspartner of je publiek ?
  • Hoe breng je de juiste structuur aan in je gesprekken en presentaties ?
  • Hoe voer je een overtuigend gesprek één-op-één ?
  • Hoe presenteer je overtuigend voor een publiek ?
  • Welke tools gebruik je om je verhaal te ondersteunen en welke net niet ?
  • Hoe gebruik je jouw stem en jouw lichaam om je verhaal te brengen ?

In deze training leer je hoe je elk gesprek en elke presentatie memorabel maakt. Je ontdekt het belang van authenticiteit en gaat op zoek naar je eigen persoonlijke stijl van inspirerend en overtuigend vertellen. Uiteraard gaat het ook even over slides. En we gaan het ook hebben over je stem, je ogen en de rest van je lijf. Na deze training hangt elk publiek aan je lippen, ook als je geen tafelspringer bent. Je stapt weg met praktische handvatten om je pitches en presentaties overtuigend te maken.

Je trainer van dienst?
Andy Vlaeminck fotoAndy Vlaeminck was al verkoper als tiener en student. Nu, 40 jaar later, heeft hij een brede ervaring op het terrein van sales, marketing, management en fondsenwerving. Hij werkt al 15 jaar als interim manager, spreker, trainer en coach. Hij pleit al jaren voor meer kwalitatieve en meer duurzame fondsenwerving. Hij ontwikkelde zijn eigen stijl in inspirerend, liefdevol en voedend leiderschap. Hij werkte al met teams in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Tsjechië, Slowakije en Londen. Andy is vader, vriend en verteller.

Praktische info:
Het aantal deelnemers wordt beperkt tot 15 deelnemers, zo garanderen we voldoende oefenkansen en interactie.
Datum: 10 oktober 2024, van 09u00 tot 16u00
Locatie: Bedrijvencentrum De Punt, Kerkstraat 108, 9050 Gentbrugge (Zaal Albert)
Taal: Nederlands

Deze sessie staat open voor leden en partners van Fundraisers Belgium en fondsenwervers die werken voor niet-commerciële entiteiten.

Photo by Headway on Unsplash

You can still register! Are you coming?

Yes, I want to register

Prijzen

Ticket type Prijs
Ledenprijs € 250.00
Prijs niet-leden € 350.00

Prijzen: BTW niet inbegrepen

No-show

Annuleren kan kosteloos tot 7 dagen voor het evenement.
Bij annulering tussen 5 werkdagen en 2 dagen voor het evenement wordt de helft van het bedrag in rekening gebracht.
Bij annulering op de dag van het evenement of de dag voor het evenement wordt het volledige bedrag in rekening gebracht (tenzij u ziekte kunt aantonen).

Want to be a friend of the Fundraisers Belgium?

The Fundraisers Belgium has several Friends of the Fundraisers Belgium that co-brand with our quality network of decision makers in the fundraising world. Send an e-mail to info@fundraisersbelgium.be if you want more information about partnering up with the Fundraisers Belgium.