About Uitwisseling event fundraisers

Uitwisseling event fundraisers

Op dinsdag 10 september 2024 brengen we graag de fondsenwervers samen verantwoordelijk voor events en event fundraising binnen hun organisatie, om onder elkaar ervaringen, tips, vragen uit te wisselen.

Uitwisseling event fundraisers

Op dinsdag 10 september brengen we graag de fondsenwervers samen die binnen hun organisatie verantwoordelijk zijn voor het organiseren van fondsenwervende events.

Zo willen we verschillende groepen onder de fondsenwervers op regelmatige tijdstippen tijdens het jaar, live of online, samenbrengen om uit te wisselen onder elkaar.

Cara en Manu van Vluchtelingenwerk Vlaanderen komen vertellen over de aanpak en visie achter Refugee Walk, hun jaarlijks event sinds 2016, dat de afgelopen jaren ook sterk geëvolueerd is. In 2023 haalden ze net geen €500.000 in voor mensen op de vlucht. Dat deden ze met maar liefst 2200 stappers.

Tijdens deze uitwisselingsmomenten is er ruimte om kennis te maken met collega's, gaan we na wat de uitdagingen of vragen zijn bij event fundraisers op dat moment, waar er opportuniteiten liggen, is er mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen.  We gaan na of er evoluties zijn sinds de voorbije bijeenkomst.

Heb je al concrete vragen? Laat het zeker al even weten op voorhand via josefien@fundraisersbelgium.be.

Deze sessie vindt plaats in Brussel (bij 11.11.11, in Zaal Act Now)

Deze uitwisseling is er voor leden/fondsenwervers actief in event fundraising. Deze sessie is enkel toegankelijk voor fondsenwervers in de not-for-profit sector.

We hanteren tijdens de sessie passieve tweetaligheid, ieder spreekt dus zijn eigen moedertaal. De info die gedeeld wordt blijft binnen de groep, en is er dus niet om met derden te delen.

You can still register! Are you coming?

Yes, I want to register

Prijzen

Ticket type Prijs
Niet-lid Fundraisers Belgium € 45.00

Prijzen: BTW niet inbegrepen

No-show

Annuleren kan kosteloos tot 7 dagen voor het evenement.
Bij annulering tussen 5 werkdagen en 2 dagen voor het evenement wordt de helft van het bedrag in rekening gebracht.
Bij annulering op de dag van het evenement of de dag voor het evenement wordt het volledige bedrag in rekening gebracht (tenzij u ziekte kunt aantonen).

Want to be a friend of the Fundraisers Belgium?

The Fundraisers Belgium has several Friends of the Fundraisers Belgium that co-brand with our quality network of decision makers in the fundraising world. Send an e-mail to info@fundraisersbelgium.be if you want more information about partnering up with the Fundraisers Belgium.