Maak je klaar voor de eerste Dag van de Fondsenwerver op 5 oktober in Gentbrugge!

Op donderdag 5 oktober nodigt Fundraisers Alliance Belgium je uit voor de eerste Dag van de Fondsenwerver, een dag boordevol inspiratie over fondsenwerving. Bovendien reiken we voor het eerst de award voor 'Fondsenwerving van het Jaar' uit.

Mailbanner - FAB - DvdF - Schrijf nu in! (002)

Op donderdag 5 oktober brengen we fondsenwervers samen in bedrijvencentrum De Punt in Gentbrugge om je een dag vol inspiratie over fondsenwerving te geven. Na de keynote door Marc Michils (Kom op Tegen Kanker) over de solidariteit van de mens, luisteren we naar de 3 beste cases van de inzendingen voor 'Fondsenwerving van het Jaar', waarna de award-uitreiking volgt. In de namiddag heb je de kans om twee break-out sessies te volgen rond specifieke fondsenwervingsthema's, gevolgd door een panelgesprek in de plenaire zaal.

Uiteraard bieden we genoeg tijd om tussendoor bij te praten met collega-fondsenwervers en dienstverleners in de fondsenwervingswereld.

Leden van de Fundraisers Alliance Belgium nemen gratis deel en kunnen inschrijven vanaf 11 mei 2023.
Niet-leden kunnen inschrijven vanaf 8 juni en betalen 120 euro (pp, excl. btw).

Meer info over en inschrijven voor De Dag van de Fondsenwerver.

Maakte jouw fondsenwerver(steam) dit jaar het verschil door een succesvolle fondsenwervingsstrategie, -campagne, -event, of -actie? En zijn jullie daar trots op? Nomineer deze dan voor de Award 'Fondsenwerving van het jaar'. Een van de genomineerden wordt bekroond voor het succesvolle, innovatieve of verrassende karakter van de fondsenwerving. Meer info over de Award.

Want to be a friend of the Fundraisers Belgium?

The Fundraisers Belgium has several Friends of the Fundraisers Belgium that co-brand with our quality network of decision makers in the fundraising world. Send an e-mail to info@fundraisersbelgium.be if you want more information about partnering up with the Fundraisers Belgium.